mandag 2. februar 2009

Vår digitale fortelling


Henrik, Svein Erik og jeg satt oss ned og strømmet ut med ideer om hva vi kunne presentere i et eventyr hvor materialisme er et sentralt tema. Vi kom opp med mange forskjellige ideer i starten, men bestemte oss relativt raskt for at vi skulle gå for å skrive et eventyr om en fattig gårdsgutt som omsider opplever det han tror er lykke, nemlig rikdom.
Denne gutten, Roy Arnie trosset både venner og familie da han plutselig ble mange millioner kroner rikere. Han flyttet til Oslos beste vestkant, og begynte å leve livet slik han alltid hadde drømt om.
Etterhvert gikk det opp for han at rikdom og "kjøpte" venner ikke var alt her i livet, og han lengtet hjem til den gamle hverdagen. Det tok ikke lang tid før han kvittet seg med alt han hadde kjøt, og dro tilbake til Østerdalen. Der fant Roy Arnie tilbake til det livet han tross alt var veldig lykkelig med.


Vi startet ganske tidlig med å jobbe med dette prosjektet, derfor ble det ikke noe stress med å bli ferdig i tide. En liten bagatell var det at pcen til Henrik plutselig fant ut at den skulle slette alt på harddisken, derfor måtte vi spille inn eventyret om igjen.


De fleste i klassen vår valgte å fortelle om materialisme, men det var noen unntak, og hvis jeg ikke husker feil var Sigrid sin gruppe, og Marius sin ganske så kreative med bilder de selv hadde tatt.

Ingen kommentarer: